На Одещині прощаються з військовим, який загинув на фронті

На Одещині попрощалися з військовим, який загинув на фронті.

На Одещині попрощалися з військовим, який загинув на фронті. Фото: Кілія.ua

Події
03 серпня 2023 11:57

3 серпня на Одещині попрощалися з 38-річним мешканцем Кілії Олександром Кожухарем, який загинув 26 липня в районі Клищіївки Донецької області. Героя на колінах із квітами та прапорами зустрічали городяни. Про це повідомляє " Бессарабія INFORM ".

На жаль, повідомлення про прибуття тіла Олександра надійшло дуже пізно, через що багато хто не встиг його зустріти. Однак кілійці все ж таки зібралися в декількох місцях вздовж маршруту - дорога від в'їзду в Кілійську багатопрофільну лікарню вкрита квітами.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Поховають Олександра завтра, 4 серпня. Вранці о 8:30 з моргу процесія прибуде на вулицю Вилківська, 2. За годину, о 9:30, звідти за маршрутом: вулиця Захисників Зміїного (кільк. Тургенєва), Портова, Миру, Тараса Шевченка, Київська рухатимуться у Свято-Дмитровський храм, де об 11:00 розпочнеться відспівування. Поховають Олександра на цвинтарі мікрорайону Омарбія. Від міського парку о 9.40 збирається живий коридор, щоб гідно провести захисника в останню путь. Також близько 11 осіб збиратимуться вулицею Дмитрівською: від Київської – до храму. Схилити коліно на знак поваги до Героя можна по всьому маршруту у вказаний годинник.

Вічна пам'ять усім Героям, які віддали життя за Україну!

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах