В Одесі вже тиждень шукають підлітка, якого під час шторму унесло хвилею в море

В Одесі вже тиждень шукають підлітка, якого під час шторму унесло хвилею в море.

В Одесі вже тиждень шукають підлітка, якого під час шторму унесло хвилею в море. Фото ілюстративне: facebook.com/lolita.klochkova

Події
03 серпня 2023 19:19

В Одесі продовжуються пошуки підлітка 2007 року народження, якого 26 липня змило хвилею з пірсу на пляжі "Аркадія". Про це на брифінгу Media Center Ukraine – Odesa повідомив директор департаменту з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Одеської ОВА Сергій Готко.

З початку року на Одещині через порушення правил безпеки на воді загинуло 25 осіб, зокрема двоє дітей, тоді як за аналогічний період минулого року загинуло 20 осіб: 18 дорослих та двоє дітей.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

"Незважаючи на заборону купання в акваторії Чорного моря через дрейфуючі міни, небезпеку захворювання на інфекційні хвороби та інші неприємності, люди все одно нехтують правилами перебування в прибережній смузі. За ці сім місяців на морі загинули троє людей, на річках — сім і в закритих водоймах, тобто в озерах, ставках тощо – 15", – сказав Сергій Готко.

Десять із 25 випадків загибелі людей на воді, тобто 40% від загальної кількості, сталося в липні. Основними причинами трагедій стають:

  • необережна поведінка на воді;
  • нехтування особистою безпекою при купанні в заборонених місцях;
  • купання в нетверезому стані.

Також траплялися випадки, коли люди підривалися на мінах.

Нагадаємо, 26 липня, в Одесі під час шторму в морі загинули двоє людей. Місцезнаходження третього хлопця, якого унесло хвилею, невідоме й досі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах