Доларовий мільйонер: військкома одного із ТЦК Одеської області відправили на передову

Єгор Смирнов.

Єгор Смирнов. Фото: t.me/Bratchuk_Sergey

Події
04 серпня 2023 09:26

Днями у соціальних мережах поширили інформацію про те, що "депутат і військком з міста Южний на Одещині – Єгор Смирнов – став доларовим мільйонером під час війни, ще й "пригрів" у ТЦК двох своїх соратників. В Одеський обласний ТЦК та СП прокоментували інформацію.

Водночас Державне бюро розслідування порушило кримінальне провадження.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Командування однозначно засуджує будь-які способи незаконного збагачення, зловживання посадовими повноваженнями і не дозволить прикривати подібні угоди військовою службою. Реагуючи на громадський резонанс і в рамках загальних заходів щодо вирівнювання бойового навантаження на особовий склад, всі три вищезгадані військовослужбовці міста Південний переведені для наступної служби до однієї з бригад, яка виконує завдання на передньому рубежі. Щодо оприлюдненої інформації ініційовано перевірку правоохоронними органами з компетенції", – сказано у повідомленні ТЦК та СП.

Зазначимо, що за інформацією із соцмереж, у депутата та військкома з'явилося кілька гектарів землі на березі Чорного моря, 500 квадратних метрів комерційної нерухомості та паркування на 938 квадратних метрів.




Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах