В Одесі до десяти років ув'язнення засудили шахрайку, яку нібито покривало САП

В Одесі до десяти років ув'язнення засудили шахрайку, яку нібито покривало САП.

В Одесі до десяти років ув'язнення засудили шахрайку, яку нібито покривало САП. Фото: t.me/SSU_Odesa

Події
07 серпня 2023 13:20

В Одесі до десяти років ув'язнення засудили жінку-організатора шахрайської схеми, яку нібито покривало керівництво САП. Про це повідомляє пресслужба СБУ на Одещині.

Так, засудили організатора шахрайської схеми "уникнення" від кримінальної відповідальності, викритої СБУ наприкінці листопада 2021 року.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зловмисниця пропонувала колишньому прокурору сприяння у вирішенні питання, пов'язаного із закриттям кримінального провадження у ньому. "Вирішити питання" вона обіцяла за 40 тисяч доларів нібито через свої зв'язки у керівництві Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. У рамках контролю за скоєнням злочину співробітники СБУ задокументували факт передачі зловмисниці "авансу". Правоохоронці затримали організатора шахрайської схеми після отримання нею всієї суми грошей.

Київський міський суд м.Одеси визнав її винною у скоєнні злочину, передбаченого частиною четвертою статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України та призначив покарання у вигляді 10 років ув'язнення з конфіскацією майна.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах