Американський меценат дав гроші на 3000 вікон для одеситів

Американський меценат дав гроші на три тисячі вікон для одеситів.

Американський меценат дав гроші на три тисячі вікон для одеситів. Фото: tvoemisto.tv

Події
07 серпня 2023 14:37

Американський меценат та підприємець Майкл Каппоні з Майамі-Біч проспонсував встановлення понад 3000 вікон для одеситів. Про це повідомляє пресслужба Одеської обласної військової адміністрації.

Так, американець допомагає українцям від початку війни, яку розв'язала Росія. Фонд Каппоні Global Empowerment Mission неодноразово допомагав і нашому регіону.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Лише за останні кілька тижнів коштом фонду встановили понад 400 вікон в Одесі, які були пошкоджені внаслідок російських терористичних атак. Загалом Каппоні пропонував понад 3000 вікон для приватних квартир одеситів. Їх мають встановити до кінця місяця.

В ОВА зазначили, що обговорили з паном Каппоні подальшу співпрацю та направили запити щодо наших нагальних потреб, зокрема альтернативних джерел енергетики. А сам Майкл планує приїхати до Одеси наприкінці місяця.

Американський меценат дав гроші на три тисячі вікон для одеситів.Американський меценат дав гроші на три тисячі вікон для одеситів. Фото: t.me/odeskaODA

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах