Одеського священика УПЦ МП застали за покупкою останнього айфону

Одеського священика УПЦ МП застали за покупкою останнього айфону.

Одеського священика УПЦ МП застали за покупкою останнього айфону. Фото: Олена Ротарі/facebook.com

Події
09 серпня 2023 11:47

Священик УПЦ МП Андрій Пальчук із Одеси купив iPhone 14 Pro Max в одному із магазинів техніки Apple. Його ціна становить приблизно 58 тисяч гривень. Знімки із покупкою опублікувала одеський волонтер Олена Ротарі.

"Коли ви кидаєте гроші на відновлення московського собору в Одесі, ви повинні розуміти, що ваші гроші йдуть на айфони. Наприклад, 9 січня Андрій Пальчук, це речник МП, купує телефон iPhone 14 Pro Max", – написала активістка.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У відповідь на звинувачення Андрій Пальчук записав відеозвернення, в якому розповів, що айфон купив виключно для того, щоби записувати якісні відео для збору грошей хворим людям. Зокрема, онкопацієнтам.

"Я молюся за нашу державу, про наш народ, про нашу церкву, щоб урятуватися від зовнішнього ворога. Хочу вам сказати, що цей iPhone служить для того, щоб знімати багато відеороликів для порятунку людей", – зазначив священнослужитель.

Він запевнив, що він має і особистий телефон Xiaomi з розбитим екраном, яким користується, і показав його на відео.

За даними Центру публічних розслідувань, начальнику Пальчука, митрополиту УПЦ МП Одеської єпархії Агафангелу "дарують іменні коньяки", а сам він нібито "любить окуляри марки Cazal LEGENDS 955".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах