Одеситка була на зарплаті ФСБ за коригування повітряних ударів по місту

Одеситка була на зарплаті ФСБ за коригування повітряних ударів по місту.

Одеситка була на зарплаті ФСБ за коригування повітряних ударів по місту. Фото: t.me/SSU_Odesa

Події
11 серпня 2023 12:18

СБУ затримала зрадницю, яка "була на зарплаті" у ФСБ за коригування повітряних ударів по Одесі. Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Так, за регулярну грошову винагороду від окупантів їхня поплічниця збирала розвіддані про місця базування Сил оборони на території обласного центру.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Крім того, після ворожих повітряних атак на місто вона оминала постраждалі вулиці та фіксувала наслідки прильотів. За кожне виконане завдання російська агентка отримувала від свого "куратора" із ФСБ до 20 тисяч у гривневому еквіваленті. "Суми" надходили у вигляді криптовалюти на електронний гаманець фігурантки. Розвідінформація знадобилася загарбникам для підготовки нових та коригування повторних повітряних ударів по Одесі із застосуванням крилатих або балістичних ракет та дронів-камікадзе.

Співробітники СБУ затримали зловмисницю під час контрдиверсійних заходів, коли вона здійснювала дорозвідку місцевості поблизу одного з українських військових об'єктів.

За даними слідства, російською агенцією виявилася місцева мешканка, яка мала проросійські погляди і хотіла "підробити" за рахунок співпраці з ворожою спецслужбою. Для конспірації постійно змінювала мобільні номери та телефони. У ході обшуків за місцем проживання фігурантки знайшли банківські картки та засоби зв'язку з доказами її розвідувально-підривної діяльності на користь Росії.

Затриманій повідомили про підозру в частині другій статті 111 Кримінального кодексу України (державна зрада, вчинена в умовах воєнного стану). Вона під вартою та повністю визнала свою провину у співпраці з ворожою спецслужбою. Продовжується розслідування.

  • Одеситка була на зарплаті ФСБ за коригування повітряних ударів по місту фото
  • Одеситка була на зарплаті ФСБ за коригування повітряних ударів по місту фото 1
  • Одеситка була на зарплаті ФСБ за коригування повітряних ударів по місту фото 2
  • Одеситка була на зарплаті ФСБ за коригування повітряних ударів по місту фото 3
  • Одеситка була на зарплаті ФСБ за коригування повітряних ударів по місту фото 4

Одеситка була на зарплаті ФСБ за коригування повітряних ударів по місту фото

Усі фото: t.me/SSU_Odesa

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах