В Одесі горіли ломбрад та "Хінкальня"

В Одесі горіли ломбрад та "Хінкальня".

В Одесі горіли ломбрад та "Хінкальня". Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
11 серпня 2023 13:16

За останню добу у двох районах Одеси сталося дві пожежі. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Так, у провулку Матросова горів ресторан "Хінкальня". Вчора, о 21:46, до Служби Порятунку надійшло повідомлення про спалах. На місці рятувальники встановили, що горить витяжна система та дах ресторану. О 22:01 пожежу повністю загасили на загальній площі десять квадратних метрів. Ніхто не постраждав. Імовірна причина пожежі – "коротке замикання двигуна витяжної системи". Збитки та деталі – встановлюються. Від ДСНС Одеси залучали чотири одиниці техніки та 13 пожежників.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

А вночі на вулиці Червонослобідській горів ломбард. Повідомлення про пожежу надійшло рятувальникам о 02.05. О 02:30 пожежу локалізували та о 02:33 загасили на загальній площі десять квадратних метрів. Загиблих та постраждалих немає. Імовірна причина пожежі – "аварійний режим роботи електричного подовжувача". Збитки та деталі – встановлюються. Від ДСНС Одеси залучали п'ять одиниць техніки та 21 рятувальник (серед них представник дослідно-випробувальної лабораторії Головного управління).

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах