Міноборони РФ розповіли про успішний огляд судна, що слідувало в Ізмаїл

Міноборони РФ розповіли про успішний огляд судна, що прямував до Ізмаїла.

Міноборони РФ розповіли про успішний огляд судна, що прямував до Ізмаїла. Фото: 5.ua

Події
14 серпня 2023 09:31

Міністерство оборони Росії розповіло про успішний огляд судна, що прямував в Ізмаїл Одеської області, але це виявилося брехнею. Про це повідомляють розвідники міжнародної спільноти InformNapalm.

Так, Міноборони РФ в неділю вранці заявило про успішний огляд суховантажного судна "Сукра Окан" під прапором Палау, що прямував в український порт Ізмаїл. Росіяни заявили, що відкрили попереджувальний вогонь із суховантажного судна.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"За даними об'єктивного контролю, наданого для InformNapalm моряками одного з судів, які спостерігали за цією подією з відстані, МО РФ збрехало про успішний огляд судна", – йдеться у повідомленні.

Як вказали моряки, судно "Сукра Окан" не підкорилося вимогам зупинити хід, а просто тимчасово змінило курс до берега, територіальних вод Туреччини.

«Жодного вертольота не було і попереджувальних пострілів теж. Були тільки погрози росіян у радіоефірі... Тож рашисти збрехали про "успішний огляд" судна», – додали у співтоваристві.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах