Fozzy припиняє свою роботу в Одесі: будівля відновленню не підлягає

Fozzy припиняє свою роботу в Одесі: будівля відновленню не підлягає.

Fozzy припиняє свою роботу в Одесі: будівля відновленню не підлягає. Фото: t.me/Bratchuk_Sergey

Події
14 серпня 2023 14:15

Гіпермаркет FOZZY, який постраждав під час нічного обстрілу Одеси, припиняє свою роботу. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Так, згоріло все – будівля, обладнання та товар. Місце роботи втратили 270 людей. Їм запропонують працевлаштуватись в інших бізнесах FozzyGroup або переїхати до інших міст, де є гіпермаркети цієї мережі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У компанії заявили, що будівля гіпермаркету зруйнована і не підлягає відновленню.

"Ми ще повинні точно оцінити завдані збитки, але йдеться про сотні мільйонів гривень. Це величезні втрати, тому про плани щодо майбутнього поки що рано говорити", – йдеться у заяві компанії.

Зазначимо, що засоби масової інформації поширюють фото одеського гіпермаркету Fozzy, що вигорів, а в соцмережах люди припускають, що такі руйнування міг завдати лише прямого удару дрона або ракети. Але спікер Повітряних сил Юрій Ігнат у коментарі " Бабелю " запевнив, що ППО в ніч проти 14 серпня збила всі цілі. Fozzy згорів виключно через пожежу. Він пояснив, що дрони Shahed летять на низькій висоті, і коли їх збивають, то дуже великий розліт уламків, що горять. Це дає велику руйнівну вибухову хвилю.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах