Одеська область втратила чотирьох захисників з Одеської області

Одеська область втратила чотирьох захисників із Одеської області.

Одеська область втратила чотирьох захисників із Одеської області. Фото: facebook.com/Біляївська ОТГ

Події
14 серпня 2023 17:00

На російсько-українській війні загинули чотири захисники з Одеської області – Олександр Зотик, Олександр Мельниченко, Максим Штілік та Богдан Місяновський.

Як повідомляє Білгород-Дністровська районна державна адміністрація, помер 28-річний Олександр Сергійович Зотик. Будучи вірним Військовій присязі, виконуючи бойові завдання за призначенням, після отримання пошкоджень несумісних із життям, 10 серпня 2023 року в лікувальному закладі Києва. Прощання з Героєм відбулося сьогодні у Білгород-Дністровську.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Олександр був мешканцем села Семенівка Староказацької громади, закінчив свого часу місцеву гімназію. Пішовши на фронт, юнак залишив удома маму, дружину, маленького синочка, сестричку та братика.

Олександр Зотик.Олександр Зотик. Фото: facebook.com/bilgoroddnistrovskaRDA


А 5 серпня після отримання поранень несумісних із життям на території тимчасового місця зосередження підрозділу загинув житель села Випасне, 26-річний матрос Мельниченко Олександр Миколайович. Його поховали 13 серпня у селі Випасне (Мологівська ОТГ).

Олександр Мельниченко.Олександр Мельниченко. Фото: facebook.com/bilgoroddnistrovskaRDA



Як повідомили у Павлівській сільській раді, також сьогодні у селі Павлівка Болградського району проводжають в останню путь 32-річного Максима Олександровича Штиліка. Він загинув від рук російських окупантів 9 серпня 2023 року під час виконання бойового завдання в районі села Піски Сумської області



Як повідомляє Великодальницька ОТГ, 4 серпня загинув ще один Герой – 40-річний Місяновський Богдан Григорович. Захисник народився 21 червня 1983 року у селі Любомирка Котівського району (тепер Подільського) Одеської області. Після закінчення школи та училища він пішов служити до лав Збройних сил України. З 2001 до 2013 року Богдан служив старшим прапорщиком однієї з військових частин. Як головний сержант механізованого взводу механізованої роти військової служби, після звільнення пішов працювати в агрофірму. Коли почалася війна, Богдан пішов захищати Україну та мирний сон своїх рідних та близьких. Він мав важливу військову нагороду – золотий хрест від Залужного. Майстер-сержант Богдан Мисяновський був призваний на військову службу 8 серпня 2022 року. Загинув, перебуваючи на лівому березі річки Дніпро у районі Антонівського мосту на Херсонщині.

Прощання з Богданом відбудеться у вівторок, 15 серпня: 11:00 тіло загиблого привезуть додому за адресою 1 провулок Степної 5 (біля каплиці). Місцевих жителів сформувати живий коридор, щоб гідно зустріти Героя. Відспівування розпочнеться о 12:00. В останній шлях Героя проводжатимуть колоною центральною вулицею Богдана Хмельницького і біля пам'ятника кожен зможе сказати прощальне слово. Поховання відбудеться на цвинтарі біля ринку "Анжеліка", 68-а ділянка на Алеї загиблих Героїв. Для охочих поїхати на цвинтар буде автобус.

Богдан Мисяновський.Богдан Мисяновський. Фото: facebook.com/V.DALNIK.OTG

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах