На Одещині прикордонники затримали катер із сім'єю туристів із Румунії

На Одещині прикордонники затримали катер із сім'єю туристів із Румунії.

На Одещині прикордонники затримали катер із сім'єю туристів із Румунії. Фото: facebook.com/Izmpz

Події
16 серпня 2023 10:27

На Одещині прикордонники у водах річки Дунай виявили семеро громадян Румунії, які незаконно перетнули державний кордон України на катері. Про це повідомляє Ізмаїльський прикордонний загін.

Іноземних туристів охоронці кордону Ізмаїльського загону виявили у Кілійському гирлі, неподалік міста Ізмаїл. На борту судна знаходилося подружжя з двома доньками та племінниками.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами "мандрівників", вони вийшли на річкову прогулянку із родиною. Проте втратили орієнтир, випадково зійшли з маршруту та перетнули український кордон.

За незаконний перетин державного кордону румунів притягли до адміністративної відповідальності. Після з'ясування всіх обставин правопорушення "мандрівників" передали румунським колегам – прикордонникам.

Зазначимо, що під час дії правового режиму військового стану діють тимчасові режимні обмеження щодо заборони виходу та знаходження маломірних плавзасобів в основному гирлі та рукавах річки Дунай.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах