Знов буде багато тривог: яка ситуація в Одесі та області вранці 18 серпня

Знову буде багато тривог: яка ситуація в Одесі та області вранці 18 серпня.

Знову буде багато тривог: яка ситуація в Одесі та області вранці 18 серпня. Фото: Associated Press

Події
18 серпня 2023 08:10

Ніч з 17 на 18 серпня на Одещині пройшла без повітряної тривоги та обстрілів нашого регіону. Але перед плноссю городян териризиролу сирена через злети російського винищувача МіГ-31К. Ракетну небезпеку було оголошено по всіх регіонах.

Як повідомляє речник Одеської ОВА Сергій Братчук, ворог продовжує проведення повітряних розвідувальних заходів. Об'єктами інтересу є: аеродромна мережа, портова інфраструктура, об'єкти енергетичної системи. Вчора борти МіГ-31К (аеродром "Саваслейка") тренувалися літати у повітряному просторі західного регіону РФ. Аналогічні тренування екіпажів заплановані і сьогодні, 18 серпня, протягом доби. Тому сигнали повітряної тривоги не нехтуємо.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ранкове звернення Братчука:

Відео: t.me/Bratchuk_Sergey

Також, на думку експертів, російські військові можуть тримати у напрузі українців у період до Дня незалежності, максимально активізуючись ближче до свята.

Як повідомила в ефірі телемарафону прес-секретар Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк, станом на 17 серпня корабельне угруповання ворога в Чорному морі складається з дев'яти кораблів. Ракетоносіїв на бойовому чергуванні немає.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах