На Одещині "ВАЗ" потрапив в озеро: одна людина загинула, двоє постраждали

На Одещині "ВАЗ" потрапив в озеро: одна людина загинула, двоє постраждали.

На Одещині "ВАЗ" потрапив в озеро: одна людина загинула, двоє постраждали. Фото: od.npu.gov.ua

Події
18 серпня 2023 08:29

У Білгород-Дністровському районі Одеської області автомобіль "Жигулі" потрапив до озера: одна людина загинула, ще двоє потрапили до лікарні. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

ДТП сталося 16 серпня близько десятої години вечора поблизу села Борисівка Татарбунарської ОТГ.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Попередньо встановили, що 40-річний водій автомобіля "ВАЗ", рухаючись уздовж озера Сасик, не впорався з керуванням і з'їхав з ґрунтової дороги, внаслідок чого легковик впав з обриву у водойму. Внаслідок аварії 31-річний чоловік, який перебував на пасажирському сидінні автомобіля, загинув. Водій та ще один його пасажир 26 років потрапили до місцевої лікарні.

Водій відібрав біологічні зразки для перевірки на наявність алкоголю в організмі. На місці події працювали слідчі та співробітники ДСНС. Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною другою статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого або зазнало тяжкого тілесного ушкодження) Кримінального кодексу України. У рамках розпочатого кримінального провадження призначено низку експертиз.

На Одещині На Одещині

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах