За добу в Одесі збили трьох пішоходів

За добу в Одесі збили трьох пішоходів.

За добу в Одесі збили трьох пішоходів. Фото: facebook.com/odesapolice

Події
18 серпня 2023 11:13

Минулої доби, з 17 на 18 серпня, в Одесі сталося три ДТП з постраждалими. Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції Одеської області у своєму звіті.

Так, учора вдень на вулиці Водопровідний водій автомобіля Renault наїхав на пішохода. За попередньою інформацією, жінка переходила дорогу у невстановленому місці. Постраждалу відвезли до лікарні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ще одна ДТП із постраждалими сталася на вулиці Рішельєвській. Водій автомобіля Subaru наїхав на пішохода, яка переходила дорогу пішохідним переходом. Внаслідок аварії жінку забрали до медзакладу.

Третя подія сталася на вулиці Люстдорфської дороги. Водій автомобіля Nissan наїхав на пішохода. За попередньою інформацією, жінка переходила дорогу у невстановленому місці. Постраждалу госпіталізували.

На місцях ДТП працювали патрульні та слідчі.

Відео: facebook.com/odesapolice

Усього за останню добу поліцейські відпрацювали 895 викликів, що надійшли на гарячу лінію 102. Виявили та перевірили 26 підозрілих осіб. До відділення поліції доставили 15 порушників комендантської години. Також оформили 20 водіїв у стані сп'яніння.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах