На Одещині чотирирічна дитина отримала опіки 35% тіла через необережне поводження з вогнем

На Одещині чотирирічна дитина отримала опіки 35% тіла через необережне поводження з вогнем.

На Одещині чотирирічна дитина отримала опіки 35% тіла через необережне поводження з вогнем. Фото ілюстративне: pexels.com

Події
19 серпня 2023 21:39

У селі Бикоза Одеської області чотирирічний хлопчик отримав 35% опіків тіла через необережне поводження із займистими речовинами. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Одеської області.

За даними рятувальників, під час розпалювання дорослими мангала на дитині спалахнув одяг. Хлопчика госпіталізували до місцевої лікарні.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Нагадаємо, на початку червня в Одесі на вулиці Варненська спалахнув занедбаний мікроавтобус. Чоловік, який був у цьому транспортному засобі, отримав опіки 90% тіла. Потерпілого у критичному стані забрали бригадою швидкої медичної допомоги до лікарні.

А в другій половині червня в селі Семенівка Одеського району постраждав чоловік, який намагався самостійно загасити суху траву, що спалахнула, і чагарники. Потерпілого, який отримав опіки верхніх та нижніх кінцівок, у тяжкому стані госпіталізували до місцевої лікарні.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах