544 день війни: яка обстановка в Одесі та області вранці 21 серпня

544 день війни: яка обстановка в Одесі та області вранці 21 серпня.

544 день війни: яка обстановка в Одесі та області вранці 21 серпня. Фото: pravda.com.ua

Події
21 серпня 2023 07:57

Ніч з 20 на 21 серпня в Одесі та Одеській області пройшла без сигналів повітряної тривоги та без обстрілів. Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

За даними Оперативного командування "Південь", станом на 23:00 20 серпня ворог збільшує кількість ракет повітряного базування. Стратегічна авіація не є активною. Запуски ударних БпЛА типу "Шахід" не фіксувалися. В акваторії Чорного моря бойове чергування несе ворожий підводний човен з чотирма ракетами типу "Калібр".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Відео: t.me/Bratchuk_Sergey

Також Братчук під час стримування "Ми-України" заявив, що російські окупанти не можуть десантуватися з Чорного моря до Одеси. Чорноморський флот такої можливості не має.

"На весну нинішнього року цифри свідчили про те, що 15% потенціалу ЧФ Росії знищено українськими ВМС. Це було навесні 15%. А Оленьогірський гірник – це теж плюс. Говорили представники ВМС про знищене або пошкоджене ВДК (великий десантний корабель – ред.). "Ми бачимо, що завдяки хитрощам нівелюються на порядок можливості Чорноморського флоту РФ", – зауважив він.

За його словами, час від часу є вкидання про настання десанту до Одеси.

"Так, Чорномоський флот Росії це флот-вбивця. Їхні ракети – це їхній потенціал. Це те, що вони можуть робити", – додав Братчук.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах