Нічна атака Ізмаїла: на Одещині окупанти знищили 13 тисяч тонн зерна

Нічна атака Ізмаїла: на Одещині окупанти знищили 13 тисяч тонн зерна.

Нічна атака Ізмаїла: на Одещині окупанти знищили 13 тисяч тонн зерна. Фото: facebook.com/oleksandr.kubrakov

Події
23 серпня 2023 14:14

У порту Ізмаїл Одеської області, внаслідок сьогоднішньої атаки безпілотників, російські окупанти знищили 13 тисяч тонн зерна. Про це повідомляє віце-прем'єр-міністр із відновлення України, міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександр Кубраков.

Пошкодження отримали одразу кілька приватних зернових терміналів та складів, вантажна інфраструктура. Агропродукція призначалася для Єгипту та Румунії.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Росія системно б'є по зернових ємностях та складах для зупинки агроекспорту. Тільки за цю ніч на 15% було знижено експортну потужність порту Ізмаїл, до цього був порт Рені та 35 тис. тонн знищеного там зерна", – додав чиновник.

Зазначимо, що це вже восьма атака на портову інфраструктуру України після виходу Росії з "зернової угоди". Загалом за місяць атак на порти знищили 270 тисяч тонн зерна.

Нічна атака Ізмаїла: на Одещині окупани знищили 13 тисяч тонн зерна.Нічна атака Ізмаїла: на Одещині окупани знищили 13 тисяч тонн зерна. Фото: facebook.com/oleksandr.kubrakov

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах