В Одесі заочно дали 14 років в'язниці бойовику "ДНР"

В Одесі заочно дали 14 років ув'язнення бойовику "ДНР".

В Одесі заочно дали 14 років ув'язнення бойовику "ДНР". Фото: t.me/SSU_Odesa

Події
24 серпня 2023 14:20

В Одесі у 14 років позбавлення волі з конфіскацією майна засудили бойовика терористичної організації "ДНР". Таке рішення ухвалив Приморський районний суд Одеси. Про це повідомляє пресслужба СБУ.

За даними слідства, активіст антиукраїнського руху "Одеська дружина, імперіалісти" на початку травня 2014 року за особистими ідеологічними переконаннями добровільно приєднався до лав терористичної організації "ДНР".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Чоловік під позивним "Одеса" проходив службу у складі незаконного збройного формування "Народне ополчення Донбас" у піхоті, а згодом у розвідувальних підрозділах. У лавах незаконного збройного формування він брав участь у бойових діях проти військовослужбовців Збройних Сил України поблизу населених пунктів Макіївка та с. Кам'янка у Донецькій області.

Провину фігуранта повністю довели. Суд визнав бойовика винним у скоєнні злочину, передбаченого частиною першою статті 258-3 (участь у терористичній організації) Кримінального кодексу України. Йому призначили покарання у вигляді 14 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Початок терміну відбування покарання засудженому обчислюватимуться з дати його затримання та реального виконання покарання.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах