Вночі над Одеською областю збили вісім російських ракет

Вночі над Одеською областю збили вісім російських ракет.

Вночі над Одеською областю збили вісім російських ракет. Фото: slovoidilo.ua

Події
30 серпня 2023 09:41

Минулої ночі, 30 серпня, над Одещиною знищили вісім російських ракет, якими країна-агресор намагалася аткувати наш регіон. Про це повідомляють Сили оборони півдня України.

Ракети збили силам протиповітряної оборони та Морської охорони над морем у нашому регіоні. Попадань та руйнувань не допустили.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що вночі ворог здійснив чергову масовану атаку по Україні. З використанням стратегічної авіації з акваторії Чорного моря росіяни атакували ракетами повітряного базування, ймовірно, Х-101/Х-555/Х-55.

Як повідомляють Повітряні сили України, знищено всіх 28 крилатих ракет і 15 із 16-ти ударних БпЛА, які цієї ночі противник атакував територію України. Всього зафіксовано 44 ворожих повітряних цілей: 28 ракет повітряного базування типу Х-101/Х-555/Х-55 було випущено з 11 літаків стратегічної авіації Ту-95мс з Каспію та району Енгельса. 16 ударних БпЛА типу Shahed-136/131 з південного та північного напрямків (Приморсько-Ахтарськ, Курськ). Збивали в межах Київської, Черкаської, Одеської та Миколаївської областей.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах