На Одещині чоловік тримав у заручниках своїх дружину та маленьку доньку (оновлено)

На Одещині чоловік тримав у заручниках своїх дружину та маленьку доньку.

На Одещині чоловік тримав у заручниках своїх дружину та маленьку доньку. Фото: od.npu.gov.ua

Події
30 серпня 2023 15:24

У місті Чорноморськ Одеської області чоловік утримував у квартирі в заручниках своїх дружину та дитину. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції в Одеській області.

Так, 30 серпня близько 12:00 до правоохоронних органів надійшло повідомлення про те, що в одній із квартир на четвертому поверсі в місті Чорноморськ жінка просить допомоги.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

На місце події виїхали слідчо-оперативна група відділу поліції №1 Одеського районного управління поліції №2 та керівництво ГУНП в Одеській області.

На Одещині чоловік тримав у заручниках своїх дружину та маленьку доньку.На Одещині чоловік тримав у заручниках своїх дружину та маленьку доньку. Фото: od.npu.gov.ua

Правоохоронці встановили, що в будинку перебуває 29-річний місцевий житель зі своєю жінкою та маленькою донькою. Тещу чоловік випустив, а свою дружину з дитиною утримував, погрожуючи завдати їм тілесних ушкоджень. Поліцейські провели із порушником переговори.

На Одещині чоловік тримав у заручниках своїх дружину та маленьку доньку.На Одещині чоловік тримав у заручниках своїх дружину та маленьку доньку. Фото: od.npu.gov.ua

Станом на 14:42 зловмисника затримали, а жінку з дитиною звільнили. Докладніше про обставини події повідомлять згодом.

Оновлено:

Чорноморська "Муніципальна Стража" дала коментар із приводу події із захопленням заручників. Чоловіка, який погрожував зарізати родичів, вдалося умовити відпустити всіх заручників. Після цього він здався самотужки. Порушник виявився колишнім військовим, причини такого вчинку невідомі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах