На Одещині прощатимуться з воїном, якого більше року вважали зниклим

На Одещині прощатимуться з воїном, якого більше року вважали зниклим.

На Одещині прощатимуться з воїном, якого більше року вважали зниклим. Фото: facebook.com/Миколаївська селищна рада Березовського району Одеської області

Події
01 вересня 2023 11:33

Миколаївська громада прощатиметься з Героєм, який уклав життя у бою, захищаючи Україну від російських окупантів, Коченком Олександром Івановичем. Про це повідомляє Миколаївська селищна рада Березовського району Одеської області.

Захиснику було лише 47 років. Він загинув у населеному пункті Олександрівка Херсонської області 29 березня 2022 року під час виконання бойового завдання, отримавши поранення несумісні із життям. Весь цей час захисника вважали зниклим безвісти.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Жителів Миколаївки, Софіївки, Василівки, Морозова, Олексіївки просять віддати повагу нашому захиснику та гідно провести його в останню путь живим коридором Слави. Виїзд траурного кортежу з тілом загиблого 2 вересня о 09.00. від в'їзду на територію КНП "Миколаївська лікарня" Якщо час змінять – про це повідомлять додатково.

Церемонія прощання з Олександром Коченком відбудеться 2 вересня, початок о 10.00 в Олексіївці за адресою: вулиця Центральна, 29.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах