Улюблені маршрути, заклади та послуги одеситів: до Дня Одеси Uklon проаналізував поїздки містян

Улюблені маршрути, заклади та послуги одеситів: до Дня Одеси Uklon проаналізував поїздки містян  - фото

Улюблені маршрути, заклади та послуги одеситів: до Дня Одеси Uklon проаналізував поїздки містян - фото

Події
02 вересня 2023 08:32

Сьогодні, 2 вересня, одесити відзначатимуть 229-ту річницю від дня заснування рідного міста. З цієї нагоди український онлайн-сервіс виклику авто Uklon дізнався як і куди їздять жителі міста-героя, який щодня протистоїть натиску російського агресора.

За даними Uklon кількість виконаних замовлень в Одесі відновилася повністю до стану довоєнного періоду. Починаючи з вересня минулого року і до сьогодні, одесити та гості міста проїхали вже близько 34 мільйони кілометрів.

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

Улюблені маршрути, заклади та послуги одеситів: до Дня Одеси Uklon проаналізував поїздки містян Улюблені маршрути, заклади та послуги одеситів: до Дня Одеси Uklon проаналізував поїздки містян

Найчастіше вони їздять у торгові центри, як от ТРЦ City Center або ТРЦ «Гагарінн Плаза», житлові комплекси, найпопулярніші з яких ЖК «Елегія Парк» та ЖК «Альтаїр», на Одеський залізничний вокзал та Автовокзал «Привоз».

Крім того, згідно з кількістю поїздок, одесити полюбляють відвідувати ресторани. Найпопулярніші заклади, куди їздять місцеві – ресторан «ОБЛАКА», ресторан-пляж «Кораблик» та ресторан «РИБА».

Також в Одесі активно викликають авто і до культурних закладів, як от Одеський національний академічний театр опери та балету, Академічний театр музичної комедії імені Михайла Водяного, Спасо-Преображенський кафедральний собор, кінотеатри Cinema-Citi та Tref Cinema Cafe.

Для комфортної поїздки містяни користуються додатковими опціями, найпопулярніші з яких – «Кондиціонер», «Я везу тварину», «Водій не палить» та «Тиша в салоні».

Значна частка поїздок в Одесі завершується чайовими для водія. Загальна сума залишених чайових становить майже 2 мільйона гривень. Та окрім чайових, одесити підтримують збори для ЗСУ. Відтак, майже за рік вони задонатили більше як 18 тисяч гривень через застосунок Uklon.

Окрім поїздок, місцеві активно замовляють доставку в Uklon. Найчастіше доставляють товари та їжу з торгового центру «Гагарінн Плаза», супермаркету Santim та Пузатої Хати.

Додамо, до кінця вересня в Uklon діє знижка для нових клієнтів в Одесі — детальніше на сайті.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах