В Одесі знайшли труп 15-річного хлопця

В Одесі виявили труп 15-річного хлопця.

В Одесі виявили труп 15-річного хлопця. Фото має ілюстративний характер. Джерело: belnaviny.bу

Події
01 вересня 2023 16:34

Поліцейські встановлюють обставини загибелі 15-річного парубка, якого виявили сьогодні в Одесі. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Так, тіло юнака між двома шляхами на Балтській дорозі знайшов близько дванадцятої години машиніст локомотива, що рухався по сусідньому шляху.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Наразі на місці працює слідчо-оперативна група територіального відділення поліції. Встановлюються повні події. Вирішується питання щодо правової кваліфікації та внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Одеські патрульні завадили спробі самогубства у Приморському районі міста. Патрульні Сергій Ярецький та Олег Люшенко одразу вирушили на допомогу до потенційного самогубця. На місці події інспекторів зустріла занепокоєна жінка і пояснила, що її чоловік намагається накласти на себе руки. Городянин уже встиг порізати руки і тримав ножа, спрямувавши його в живіт. Після тривалих переговорів охоронцям порядку вдалося вмовити чоловіка не робити непоправного. Поліцейські забрали в одеситів ножа та передали громадянина медикам для надання необхідної допомоги.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах