556-й день повномасштабної війни: яка обстановка в Одесі й області вранці 2 вересня

556-й день повномасштабної війни: яка ситуація в Одесі й області вранці 2 вересня.

556-й день повномасштабної війни: яка ситуація в Одесі й області вранці 2 вересня. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Події
02 вересня 2023 08:57

Ніч із 1 на 2 вересня в Одесі йа Одеській області пройшла без сигналів повітряної тривоги та без обстрілів. Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

Ситуація в нашому регіоні 4.5.0. Сили оборони виконують усі поставлені бойові завдання та тренуються незалежно від часу доби.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Відео: t.me/Bratchuk_Sergey

За даними Військово-Морських Сил ЗС України, станом на 07:00 2 вересня в акваторії Чорного моря перебувають сім ворожих кораблів, проте ракетоносіїв серед них немає. В Азовському морі є один корабель супротивника, а в Середземному морі чергують вісім ворожих кораблів, зокрема два носії крилатих ракет "Калібр" загальним залпом до 24 ракет.

Нагадаємо, 1 вересня, з порту Південний Одеської області тимчасовим коридором вийшли ще два судна після зупинки "Зернової угоди": балкери ANNA-THERESA під прапором Ліберії та OCEAN COURTESY під прапором Маршаллових островів. Обидва судна рухаються у напрямку Босфору. На їхньому борту знаходиться чавун та залізорудний концентрат.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах