Вночі РФ знову атакувала регіон "Шахедами": є "прильоти"

Вночі РФ знову атакувала регіон "Шахедами": є "прильоти".

Вночі РФ знову атакувала регіон "Шахедами": є "прильоти". Фото: facebook.com/Сили оборони півдня України

Події
04 вересня 2023 08:01

У ніч із 3 на 4 серпня РФ масовано атакував Одеську область ударними безпілотниками Shahed-136. Їх направили цивільною інфраструктурою Подунав'я. Про це повідомляють сили Оборони Півдня.

Повітряну тривогу оголосили о 02:00 ночі, а відбій о 05:37. Про небезпеку попередили село Приморське та Кілійський район та Одеської області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

17 дронів вдалося збити українській ППО, проте відбулися і влучення. У двох територіальних громадах пошкоджено складські та виробничі будівлі, обладнання аграрних та промислових підприємств.

Також через попадання уламків у результаті виникло кілька спалахів на території цивільних об'єктів. На влаштування вогонь загасили. Повідомлень про постраждалих не надходило.

Як зазначав голова Одеської ОВА Олег Кіпер, переважно ворожі дрони летіли однаковою траєкторією з різницею в кілька десятків хвилин. За його даними, основною метою росіян був Ізмаїльський район. У Повітряних Силах ЗСУ теж постійно наголошували на небезпеці для мешканців Ізмаїла та Рені. Ці населені пункти розташовані поблизу Румунії. У певний момент проліт "шахедів" було зафіксовано прямо на кордоні з цією країною, яка є членом НАТО.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах