Вночі ворог атакував зерно на Одещині: є загиблий (оновлено)

Вночі ворог атакував зерно на Одещині: є загиблий.

Вночі ворог атакував зерно на Одещині: є загиблий. Фото: bbc.com

Події
06 вересня 2023 07:49

У ніч проти середи, 6 вересня, російські окупанти в черговий раз атакували Одеську область Близько третьої години російські терористи атакували Ізмаїльський район області ударними безпілотниками. Внаслідок російської атаки співробітник агропідприємства, який отримав тяжкі поранення, помер у лікарні. Про це повідомляє голова Одеської ОВ Олег Кіпер.

Також у кількох населених пунктах зафіксовано руйнування та пожежі. Пошкоджено об'єкти припортової та сільськогосподарської інфраструктури: елеватори, адміністративні будівлі, агропідприємства.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначимо, що в ніч проти середи, 6 вересня, російські терористичні війська влаштували чергову масштабну атаку на Україну. Окрім атаки на Одессекю, область у Києві прогриміла серія потужних вибухів. За попередніми даними, із району Саратовської області літаки стратегічної авіації РФ Ту-95МС випустили крилаті ракети типу Х-101/555/55. Водночас по Києву було запущено ракети іншого типу, ймовірно – балістичного. Всього 23 з 33 цілей вдалося збити вночі: 7/7 крилатих ракет Х-101/Х-555/Х-55; 1/1 балістичну ракету "Іскандер-М"; 15/25 ударних БПЛА типу "Shahed-136/131".

Оновлено:

Силами протиповітряної оборони над Одещиною знищено 15 безпілотних літальних апаратів типу "Shahed-136".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах