Вночі ворог знову атакував Ізмаїльський район "шахедами": є "прильоти" і постраждалий

Вночі ворог знову атакував Ізмаїльський район "шахедами": є "прильоти" та постраждалий.

Вночі ворог знову атакував Ізмаїльський район "шахедами": є "прильоти" та постраждалий. Фото: mil.in.ua

Події
07 вересня 2023 07:52

Минулої ночі, з 6 на 7 вересня, за три години російські терористи атакували ударними безпілотниками південь Одеської області. Це вже четверта атака Ізмаїльського району за останні п'ять днів. Про це повідомляє голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

Внаслідок сьогоднішнього нальоту "шахедів" у кількох населених пунктах пошкоджено об'єкти цивільної та припортової інфраструктури, елеватор, адміністративну будівлю. Постраждала одна громадянська людина. Водій вантажівки отримав легку травму ноги.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На місці триває ліквідація наслідків. Працюють усі необхідні служби.

Як повідомили у Повітряних силах України, всього в ніч на 7 вересня 2023 року російські окупанти атакували Сумщину та Одещину кількома групами ударних БпЛА типу "Shahed-136/131" з північного, південно-східного та південного напрямів (Курськ, Приморсько-Ахтарськ – РФ)., мис Чауда - ТІЙ). Усього зафіксували пуски 33 "шахедів", переважно – у напрямку південних районів Одеської області. За результатами бойової роботи силами та засобами Повітряних Сил у взаємодії з протиповітряною обороною Сил оборони України знищили 25 "Shahed-136/131".

Зазначимо, що знову надвечір 6 вересня у Чорне море на бойове чергування ворог вивів надводний ракетоносій. Фрегат "Адмірал Ессен" може бути споряджений вісьмома ракетами типу "Калібр". Рівень ракетної загрози залишається високим.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах