Водічка з вермішелью: військовий показав, чим годують в одеській лікарні на Воробйова

Водічка з вермішелью: військовий показав, чим годують в одеській лікарні на Воробйова.

Водічка з вермішелью: військовий показав, чим годують в одеській лікарні на Воробйова. Фото: Яна Титаренко/facebook.com

Події
07 вересня 2023 09:35

Поранений військовий показав, чим годують пацієнтів Одеського обласного центру психічного здоров'я на вулиці Воробйова. Відповідний ролик опублікувала громадська діячка Яна Титаренко.

Так, зашитник зняв на відео суп, що складається з води, вермішелі та кількох шматочків моркви.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За її словами, воїнт написав скаргу на харчування у медзакладі, але після цього його викликала на розмову головний лікар.

"Його, як першокласника, який курив у туалеті, відчитала головний лікар і нарікала, що він невдячний, бо лікарня віддає останнє військовим. Мені шкода, що хлопці ввічливі і не можуть вилити ці помої на голову керівництву лікарні", – зазначила Яна Титаренко..



Нагадаємо, що раніше в Обласній психіатричній лікарні №2 Одеської обласної ради на вулиці Воробйова неправильно годували пацієнтів. Про проблеми з різноманітністю меню та недостатньою кількістю м'яса у стравах для хворих, повідомили самі чиновники з Департаменту охорони здоров'я Одеської ОВА. Лікарню перевірили. У лікарні пояснили, що у них зламалися морозильні камери та зберігати м'ясо ніде. Але проблему вже вирішили. Керівництву медустанови чиновники покарали внести зміни до меню та пообіцяли перевірити результат.

Чиновники просять людей не соромитися і з усіма проблема щодо якості, доступності та безкоштовної медичної допомоги звертатися до Департаменту охорони здоров'я.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах