На Бахмутському напрямку загинув мешканець Одеської області Дудніченко Олександр

На Бахмутському напрямку загинув мешканець Одеської області Дудніченко Олександр.

На Бахмутському напрямку загинув мешканець Одеської області Дудніченко Олександр. Фото: facebook.com/avangard.xryst

Події
07 вересня 2023 15:09

На російсько-українській війні загинув житель Одеської області Дудніченко Олександр Вікторович 1991 року народження. Про це повідомили на сторінці Авангардівської селищної ради.

Олександр пішов на військову службу з мобілізації 22 березня 2023 року. Після навчального центру його призначили на посаду водієм до одного з підрозділів 80-ї Десантно-штурмової бригади. Він виконував бойові завдання щодо захисту України на одному з найгарячіших напрямків – Бахмутському.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

24 серпня, у День Незалежності України, при звільненні села Іванівське Бахмутського району Донецької області, зачистки ворожих позицій у складі штурмової групи солдат Олександр Дудніченко потрапив під шквальний артилерійський вогонь окупантів, внаслідок якого загинув разом із трьома своїми побратимами.

"Лише через чотири дні наші хлопці зуміли відбити проти ворога та віднести тіла побратимів, серед яких – справжній герой, воїн, мешканець Авангардівської громади села Радісне – солдат Дудніченко Олександр Вікторович. Прощання відбудеться у п'ятницю, 08 вересня об 11:00 у селищі Радісне, біля Будинку культури. Зустрічаємо нашого захисника живим коридором", – сказано у повідомленні селищної ради.

Фото: facebook.com/avangard.xryst

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах