На Одещині затримали двох румунів, які перетнули кордон на моторному човні

На Одещині затримали двох румунів, які перетнули кордон на моторному човні.

На Одещині затримали двох румунів, які перетнули кордон на моторному човні. Фото: dpsu.gov.ua

Події
09 вересня 2023 17:49

Прикордонники Ізмаїльського прикордонного загону затримали в гирлі річки Іванешть двох громадян Румунії, які незаконно перетнули кордон на моторному човні. Про це повідомили у пресслужбі Державної прикордонної служби України.

Так, під час патрулювання катером прикордонники виявили пришвартований до українського берега плавальний засіб із розпізнавальними знаками Румунії. Як з'ясували правоохоронці, на ньому незаконно перетнули українсько-румунський кордон двоє чоловіків – поціновувачів спортивної риболовлі. Затриманими виявилися батько та син, 1969 та 1996 років народження.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Відео: YouTube-канал "Пресслужба ДПСУ"

Згідно з рішенням Ізмаїльського міського районного суду Одеської області, іноземців притягнули до відповідальності за частиною другою статті 204-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення ("Незаконне перетинання чи спроба незаконного перетину державного кордону України"). Наразі кожному чоловікові необхідно заплатити штраф у розмірі восьми з половиною тисяч гривень. Катер як засіб вчинення правопорушення конфіскували, а чоловіків передали румунським колегам.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах