На фронті загинули ще три захисники з Одеської області

На фронті загинули ще троє захисників з Одеської області - фото

На фронті загинули ще троє захисників з Одеської області - фото

Події
11 вересня 2023 09:33

На російсько-українській війні загинули троє захисників з Одеської області – Олександр Іванцов, Леонід Виноградов та Іван Камнєв.

Як повідомляє громада Чорноморська, штаб-сержанта Олександра Іванцова, який загинув у бою з російськими окупантами, поховали з військовими почестями.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Розвідник 126 бригади зник безвісти 1 серпня цього року під час виконання бойового завдання з евакуації військовослужбовців із острова на Херсонщині. Тоді поблизу села Іванівка вибухнув катер. Тіло 54-річного Олександра Іванцова знайшли 31 серпня. 9 вересня його поховали на Алеї Слави на цвинтарі між селами Малодолинське та Великодолинське.

Олександр Іванцов.Олександр Іванцов. Фото: dumskaya.net


Як повідомляє Вилківська міська ОТГ, боротьбі з ворогом, захищаючи свободу та незалежність України, загинув вилківчанин Виноградов Леонід Семенович.

Він народився 19 квітня 1976 року, закінчив Вилківську школу-ліцей №2 та постійно проживав у місті Вилковому. Добровільно влаштувався до лав Збройних сил України, був механіком апаратного взводу роти зв'язку. Брав участь у бойових діях на Запорізькому напрямку. 7 вересня 2023 року, у бою за Україну, її свободу та незалежність під час виконання бойового завдання поблизу села Новоданилівки Пологівського району Запорізької області від ворожого артилерійського обстрілу життя захисника Виноградова Леоніда обірвалося. Поховають бійця на Алеї Слави в Одесі, де мешкають його сестри Надія та Любов.

Леонід Виноградов.Леонід Виноградов. Фото: facebook.com/vylkivskagromada

Як повідомляє голова Арцизької громади Сергій Парпуланський, загинув ще один Герой, захисник та патріот своєї держави – Камнєв Іван Леонідович. Захищаючи свободу та незалежність України, під час мінометних обстрілів поблизу населеного пункту Первомайське Покровського району Донецької області трагічно обірвалося життя 35-річного мешканця міста Арциз, військовослужбовця Збройних Сил України Камнєва Івана Леонідовича. У нього залишилися дружина та маленький син.

Церемонія прощання із загиблим Героєм відбудеться 11 вересня, о 12:30 за адресою: місто Арциз-2, вулиця Калмикова, 13, квартира 18. Жителів громади просять підтримати сім'ю загиблого та створити коридор поваги на останній дорозі нашого Героя:

- о 9:00 від Арцизької центральної лікарні, вздовж вулиці Добровольського, вулиці Соборної, вулиці Свободи у напрямку руху до будинку загиблого;
- о 13:00 від будинку загиблого, вздовж вулиці Калмикова до цвинтаря у Глінці.

Іван Каменєв.Іван Каменєв. Фото: facebook.com/SergiiParpulanskyi

Вічна пам'ять усім Героям, які віддали життя за Україну!

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах