Ексголову Одеської ОДА Максима Степанова заочно заарештували через корупцію

Ексголову Одеської ОДА Максима Степанова заочно заарештували через корупцію.

Ексголову Одеської ОДА Максима Степанова заочно заарештували через корупцію. Фото: facebook.com/maksym.stepanov.official

Події
14 вересня 2023 14:41

Ексголову Одеської ОДА Максима Степанова заочно заарештували за корупцію. НАБУ та САП підозрюють його у заволодінні понад 450 мільйонами гривень на посаді голови державного підприємства «Поліграфічний комбінат "Україна"». Про це повідомляє пресслужба НАБУ.

Після затримання Степанова та його доставки до місця проведення досудового розслідування слідчий суддя вирішить питання щодо застосування цього запобіжного заходу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Степанов очолював з 2017 до 2019 року Одеську обладміністрацію. Саме після керівництва вищезазначеним підприємством. Згодом він став і міністром охорони здоров'я.

Зазначимо, що раніше під цілодобовий домашній арешт Вищий антикорсуд відправив керівника департаменту "Поліграфкомбінату", відповідального за міжнародні угоди Сергія Ферлія. Він єдиний фігурант, який перебуває в Україні.

Підозрюваним інкримінують заволодіння державним майном або грошима та зловживання службовим становищем. А Максиму Степанову додатково інкримінують легалізацію коштів, одержаних злочинним шляхом.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах