Яка ситуація в Одесі та Чорному морі вранці 16 вересня

Яка ситуація в Одесі та Чорному морі вранці 16 вересня.

Яка ситуація в Одесі та Чорному морі вранці 16 вересня. Фото: facebook.com/28mechanizedbrigade

Події
16 вересня 2023 09:39

Ніч із 15 на 16 вересня в Одесі й Одеській області пройшла без сигналів повітряної тривоги та без обстрілів. Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

Ситуація в регіоні вранці 4.5.0, проте на фронті тривають важкі бої, тому важливо дотримуватись інформаційної тиші, адже від неї залежить не лише успіх воєнної операції, а й життя наших захисників.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

З Одеського порту 15 вересня вранці вийшов балкер PUMA під прапором Кайманових островів. Судно курсує у напрямку Босфору коридором, який за навігаційним дорученням розробили ВМС ЗС України. На борту балкера знаходиться гуманітарний вантаж. Це вже п'яте судно, яке після скасування "Зернової угоди" залишило порт Великої Одеси.

Відео: t.me/Bratchuk_Sergey

За інформацією Сил оборони півдня України, станом на ранок 16 вересня корабельне угруповання ворога розгорнуто у кількості 13 кораблів, з них дев'ять у Чорному та чотири в Азовському морях. Ракетоносії заведені до пунктів базування.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах