Ворог атакував Одеську область ракетами та дронами: що відомо

Ворог атакував Одеську область ракетами та дронами: що відомо.

Ворог атакував Одеську область ракетами та дронами: що відомо. Фото ілюстративне: interfax.com.ua

Події
17 вересня 2023 09:33

Уночі 17 вересня противник завдав по Україні удару крилатими ракетами повітряного базування та ударними БпЛА. Основним напрямом удару став південь Одеської області. Про це повідомили у пресслужбі Повітряних Сил ЗС України.

"Зафіксовано влучання ворожих ракет по території цивільного аграрного підприємства на Одещині, працює ДСНС. Про наслідки повідомлять військові адміністрації", – йдеться у повідомленні.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Загалом під час нічної атаки ворог спрямував по Україні шість ударних БпЛА типу Shahed-136/131 та десять ракет повітряного базування типу Х-101/Х-555/Х-55, випущених із дев'яти літаків стратегічної авіації з району Енгельса. Внаслідок бойової роботи силам та засобам Повітряних Сил у взаємодії з ППО Сил оборони України вдалося знищити 12 повітряних цілей: шість ударних БпЛА типу Shahed-136/131 та шість крилатих ракет Х-101/Х-555/Х-55.

У пресслужбі Сил оборони півдня України уточнили, що чотири ударні дрони знищили над Миколаївською областю, а два – над Одеською. Уночі над нашим регіоном збили п'ять ракет, проте ворог продовжує зосереджений терор сільськогосподарської інфраструктури. Влучанням пошкоджено сільськогосподарські угіддя та зерносховище в Березівському районі Одеської області. Люди не постраждали.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах