Чотири хвилі повітряних тривог: Росія завдала ракетно-авіаційного удару по Одеській області

Чотири хвилі повітряних тривог: Росія завдала ракетно-авіаційного удару по Одеській області.

Чотири хвилі повітряних тривог: Росія завдала ракетно-авіаційного удару по Одеській області. Фото умовне: vechirniy.kyiv.ua

Події
18 вересня 2023 08:19

Вночі 18 вересня Росія атакувала Одеську область, через що було чотири хвилі повітряних тривог.

За інформацією Генштабу ЗСУ, окупанти завдали ракетно-авіаційного удару по цивільній інфраструктурі нашого регіону. Також ворог направив Україною безпілотники типу Shahed-136/131. На щастя, працювала наша система ППО.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Подробиці цієї атаки обіцяють повідомити пізніше. Проте вже відомо, що вночі голова Одеської ОВ Олег Кіпер окремо просив жителів Ізмаїльського району Одеської області вирушити негайно в укриття і бути там до кінця повітряної тривоги, оскільки це дуже важливо.

Зазначимо, що Росія передислокувала три великі десантні кораблі з Чорного моря до Азовського. Таке рішення рашисти ухвалили після ударів по десантному кораблю "Мінськ" та субмарині "Ростов-на-Дону" у Севастополі. Як пояснив речник ВМС України Дмитро Плетенчук, підбитий "Мінськ" не підлягає відновленню.

Оновлено:

Вночі 18 вересня армія РФ атакувала острів Зміїний керованими авіабомбами. Про це повідомили Сили оборони півдня України.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах