24-річний випускник одеських вузів отримав п'ять дипломів і йде на рекорд України

24-річний випускник одеських вузів отримав п'ять дипломів і йде на рекорд України.

24-річний випускник одеських вузів отримав п'ять дипломів і йде на рекорд України. Фото: facebook.com/Лана Вєтрова

Події
18 вересня 2023 10:52

24-річний Євген Нотевський, випускник одеських ВНЗ, зміг стати дипломованим фахівцем з п'яти напрямків. Про це розповіла голова Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова.

Сьогодні, 18 вересня, Національний Реєстр Рекордів України планує зафіксувати рекорд номінації "Молодший українець, який отримав найбільшу кількість дипломів про вищу освіту в Україні". Рекордсменом у цій номінації і стане Євген. Йдеться про рекорд серед чоловіків до 25 років.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Молода людина закінчила навчання у п'яти вищих навчальних закладах. З вересня 2016 по грудень 2022 року Євген здобув освіту за спеціальністю економіка, право, магістр менеджменту, магістр державного управління та місцевого самоврядування та магістр харчових технологій. Чотири із п'яти отриманих дипломів рекордсмена про вищу освіту – з відзнакою.

За час навчання був лауреатом іменної академічної стипендії Президента України (2019), Премії Київського міського голови за особливі здобутки молоді у будівництві столиці України – міста-героя Києва (2019) та іменної академічної стипендії Верховної Ради України (2020). В даний час Євген Нотевський є здобувачем третього освітнього рівня (PhD) за спеціальністю "Менеджмент" (II курс) у своїй альма-матер – ДВНЗ «КНЕУ імені Вадима Гетьмана». Також будучи президентом громадської організації «МООЛМС «МОЛОДЬ – МАЙБУТНЄ НАЦІЇ», Євген очолює Волонтерський штаб Миколаївської області

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах