Тривога дві години та 25 хвилин: як минула ніч в Одесі та області сьогодні (оновлено)

Тривога дві години та 25 хвилин: як минула ніч в Одесі та області сьогодні.

Тривога дві години та 25 хвилин: як минула ніч в Одесі та області сьогодні. Фото: armyinform.com.ua

Події
19 вересня 2023 08:01

Ніч з 17 на 18 вересня на Одещині пройшла під сигнал повітряних тривог, а близько другої години ночі городяни чули звуки вибухів. Загалом сирена звучала до години і 25 хвилин.

Попередньо відомо, що працювали сили ППО з "шахедів". Однак подробиць цієї атки по нашій області офіційно поки що немає. У жодному разі "прильотів" в Одесі не було.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За інформацією Генштабу ЗСУ, минулої доби РФ завдала чергового удару по Україні крилатими ракетами повітряного базування та ударними БпЛА типу Shahed-136/131. Протиповітряною обороною знищено всіх 17 крилатих ракет і 18 з 24 "шахедів" противника. На жаль, внаслідок таких терористичних дій кремля поранено серед цивільного населення, зруйновано житлові будинки та пошкоджено цивільну інфраструктуру.

Як розповіла начальниця координаційного прес-центру сил оборони півдня Наталія Гуменюк, станом на 18 вересня ворог розгорнув 17 одиниць корабельного угрупування у Чорному морі та 16 в Азовському. При цьому в Чорне море вивели "Циклон", що номінально є носієм ракет, але поки його не фіксували його застосування як ракетоносія". Потенційний залп такого МРК – вісім ракет.

Оновлено:

Як повідомляє речник Одеської ОВА Сергій Братчук, уночі над Одеською областю знищили один ворожий БПЛА.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах