На Деволанівському узвозі сталося вбивство

На Деволанівському узвозі сталося вбивство.

На Деволанівському узвозі сталося вбивство. Фото: od.npu.gov.ua

Події
20 вересня 2023 12:32

На Деволанівському узвозі в Одесі 37-річний киянин убив ножем 48-річного одесита через ревнощі. Він ударив його ножем у живіт, і той від отриманих травм помер. Протягом доби правоохоронці встановили особу правопорушника та затримали його у Києві. Про це повідомляє пресcлужба Нацполіції на Одещині.

Як виявилось, фігурант разом із подругою приїхав до Одеси на відпочинок. Витративши заощадження, пара оселилася у тимчасовому будинку одного з нових знайомих – у підвалі на Деволанівському узвозі. Минулого тижня вночі гості розпивали спиртні напої у своїй кімнаті разом з товаришем, що їх притулив. Під час застілля між чоловіками виникла словесна суперечка, бо приїжджий запідозрив городянина у догляді своєї коханої. Після конфлікту одесит пішов, а його гість схопив ніж, подався за ним і вдарив у живіт. Потім зловмисник повернувся до своєї кімнати, а наступного дня виявив потерпілого без ознак життя, втратив знаряддя злочину і втік разом із жінкою до Києва.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Тіло загиблого за кілька днів виявив випадковий перехожий і повідомив про це поліцію. Попередньо чоловік помер у результаті колото-різаних поранень черевної стінки та печінки. Слідчі повідомили фігуранту про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, тобто умисному тілесному ушкодженні, небезпечному для життя в момент заподіяння смерті потерпілого. Злочинцеві загрожує до десяти позбавлення волі. Нині він під вартою.

У

Відео: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах