На Одещині попрощаються із загиблим молодшим сержантом Валентином Стефаником

На Одещині попрощаються із загиблим молодшим сержантом Валентином Стефаником.

На Одещині попрощаються із загиблим молодшим сержантом Валентином Стефаником. Фото: gettyimages.com

Події
22 вересня 2023 09:38

Сьогодні, 22 вересня, у місті Ізмаїл Одеської області ховатимуть молодшого сержанта гранатометного взводу роти вогневої підтримки батальйону морської піхоти Валентина Стефаника. Про це повідомив міський голова Ізмаїла Андрій Абрамченко.

Валентин Валентинович народився 19 січня 1983 року у місті Ізмаїл. Він був молодшим сином у ній. Навчався у шостій школі, потім – у Вищому професійному училищі №9, працював, допомагав матері – особливо після смерті батька. Зростав дочку. Але коли настав час – став на захист рідної країни.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Він був у найгарячіших точках бойових зіткнень – поряд із побратимами захищав рідну землю від російських оккупантів.

Похооляй Героя у рідному Ізмаїлі на Алеї Слави на Новому цвинтарі. Прощання відбудеться о 12:00 на вулиці Коцюбинського, 122.

На Одещині попрощаються із загиблим молодшим сержантом Валентином Стефаником.На Одещині попрощаються із загиблим молодшим сержантом Валентином Стефаником. Фото: Андрій Абрамченко/facebook.com


Нагадаємо, що 21 вересня біля Будинку офіцерів на вулиці Пирогівській в Одесі попрощалися із співробітником департаменту муніципальної безпеки Одеської міської ради Дмитром Відставновим.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах