Одну з алей парку Перемоги в Одесі назвуть на честь СБУ: подробиці

Одну з алей парку Перемоги в Одесі назвуть на честь СБУ: подробиці

Одну з алей парку Перемоги в Одесі назвуть на честь СБУ: подробиці Фото: facebook.com/IlliaDyshlevyi

Події
22 вересня 2023 15:23

В Одесі одну із алей парку Перемоги в Одесі назвуть на честь Служби безпеки України. Відповідне рішення ухвалили вчора, 21 вересня, на засіданні історико-топонімічної комісії. Про це повідомив заступник одеського міського голови Олег Бриндак.

За його словами, прапор СБУ остаточно з’явиться на алеї 1 жовтня.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"У нас буде алея Служби безпеки України, тому що всі погодилися одностайно, що справді сьогодні і працівники Служби безпеки на всіх фронтах воюють поряд з іншими представниками Збройних сил і також виконують свої бойові, зокрема обов'язки тут у тилу, на місці", – Заявив Бриндак.

Нагадаємо, що 3 травня депутати офіційно затвердили назви 11 алей у парку Перемоги. Тепер паркові алеї мають назви військових підрозділів України: Алея Військово-Морських Сил України, Алея Волонтерів, Алея Десантно-штурмових військ, Алея Національної гвардії, Алея Повітряних Сил, Алея Прикордонників, Алея Сил спеціальних операцій, Алея Сил територій Алея розвідників.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах