Уночі РФ атакувала Одеську область безпілотниками: подробиці

Вночі РФ атакувала Одеську область безпілотниками: подробиці

Вночі РФ атакувала Одеську область безпілотниками: подробиці Фото ілюстративне: Getty images

Події
30 вересня 2023 09:50

У ніч проти 30 вересня сили протиповітряної оборони знищили над Одеською областю шість ударних БпЛА типу Shahed-131/136. Про це повідомили у пресслужбі Сил оборони півдня України.

Зокрема, два "Шахеди" вдалося знищити над Одеською областю підрозділам Військово-Морських Сил ЗС України.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Загалом, за даними Повітряних Сил ЗС України, в ніч проти 30 вересня окупанти випустили з розташованого на території тимчасово окупованого Криму мису Чауда по Україні 40 ударних безпілотників типу Shahed-131/136. Силам та засобам Повітряних Сил у взаємодії із протиповітряною обороною Сил України вдалося знищити 30 дронів у межах Одеської, Миколаївської та Вінницької областей.

Керівниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону "Єдині новини" повідомила, що безпілотники, спрямовані на південь Одеської області, знову летіли непростими маршрутами: маневруючи, вони намагалися обійти систему протиповітряної оборони, щоб увійти не тільки в південні регіони, а й у центральні.

У пріоритетах російської армії залишається Подунав'є, а також об'єкти критичної та іншої важливої інфраструктури, ураження якої може суттєво вплинути на економіку регіонів.

У пресслужбі "Укрзалізниці" повідомили, що через наслідки нічних обстрілів з Одеси затримуються два потяги: №77/78, який прямує до Ковелю, і №105/106, що йде до Києва. Орієнтовний час затримки відповідно – дві години 44 хвилини та 41 хвилина.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах