Армія РФ знову атакувала острів Зміїний Одеської області авіабомбами

Армія РФ знову атакувала острів Зміїний Одеської області авіабомбами.

Армія РФ знову атакувала острів Зміїний Одеської області авіабомбами. Фото ілюстративне: t.me/Bratchuk_Sergey

Події
03 жовтня 2023 11:57

Російські окупанти, продовжуючи активність тактичної авіації в акваторії Чорного моря, атакували острів Зміїний двома керованими авіабомбами. Про це 3 жовтня повідомили у пресслужбі Сил оборони півдня України.

Станом на 10:20 3 жовтня корабельне угруповання окупантів розгорнуто у кількості восьми кораблів. Сім одиниць ворожого флоту перебувають у Чорному морі, а ще одна – в Азовському морі. Кораблі маневрують уздовж узбережжя РФ та тимчасово окупованої Автономної республіки Крим. Ракетоносії ворог поки завів до пунктів базування.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформаціїі.

Нагадаємо, ніч із 2 на 3 жовтня в Одесі пройшла без сигналів повітряної тривоги та без обстрілів, проте військові моряки знищили над Одеською областю дрон-камікадзе Shahed-136. Загалом минулої ночі захисники України збили 30 ворожих цілей: 29 безпілотників і одну крилату ракету "Іскандер-К". Більшість цілей ліквідували у Миколаївській та Дніпропетровській областях.

Уранці 3 жовтня ворожих корабелів у Чорному морі було лише три, проте протягом кількох годин їх кількість зросла більш ніж удвічі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах