В Одесі звільнили заступника міського голови: подробиці

В Одесі звільнили заступника міського голови: подробиці.

В Одесі звільнили заступника міського голови: подробиці. Фото: omr.gov.ua

Події
03 жовтня 2023 13:58

Мер Одеси Геннадій Труханов звільнив свого заступника Дмитра Жемана. Відповідне розпорядження міського голови опублікували на сайті Одеської міської ради 3 жовтня.

У документі, датованому 29 вересня, зазначено, що заступника мера звільняють за згодою сторін. Чиновник сам написав заяву про звільнення.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Посаду заступника міського голови Одеси Дмитро Жеман обіймав із 2020 року. До цього він очолював департамент міського господарства, а ще раніше був директором комунального підприємства "Одесміськелектротранс".

Нагадаємо, на сесії 3 травня на посаді заступників міського голови офіційно затвердили Сергія Тетюхіна та Олександра Філатова, які до цього були у статусі виконувачів обов'язків заступників мера.

На даний момент у Геннадія Труханов чотири заступники : Сергій Тетюхін, Павло Вугельман, Світлана Бедрега та Олександр Філатов. До того ж обов’язки заступника міського голови Одеси виконує Олег Бриндак.

Також Vgorode повідомляв про те, що 9 вересня Президент України Володимир Зеленський призначив головою Одеської районної військової адміністрації Олександра Грінчака. Раніше цю посаду обіймав Юрій Крук. 

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах