На фронті загинули три захисники України з Одеської області

На фронті загинули троє захисників України з Одеської області.

На фронті загинули троє захисників України з Одеської області. Фото ілюстративне: xmilnuk.vn.ua

Події
04 жовтня 2023 12:36

На фронті загинули військові Ігор Котелевський, Олег Паскалов та Микола Панайотов. Про це повідомили у пресслужбі Арцизької громади.

31-річний житель Арцизу Ігор Котелевський загинув 24 вересня, виконуючи бойове завдання поблизу населеного пункту Петропавлівка Куп'янського району Харківської області. Прощання з Героєм відбулося 1 жовтня о 12:00 у місті Арциз за адресою: вулиця Лугова, 210. Жителі громади створили живий коридор на останньому шляху Героя: о 08:30 від Арцизької центральної лікарні вздовж вулиць Добровольського, Соборна та Свободи у напрямку до будинку загиблого, а о 13:00 від будинку загиблого воїна вздовж вулиці Лугова до цвинтаря у Комсомольці.

Ігор Котелевський.Ігор Котелевський. Фото: facebook.com/groups/arsigromada

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

44-річний житель села Веселий Кут Теплицької громади Олег Паскалов загинув у тяжких боях 29 вересня. 1 жовтня о 16:00 небайдужі жителі громади вшанували пам'ять загиблого Героя, створивши живий коридор поваги маршрутом до міста Арциз: від вулиць Добровольського, Будівельників, Соборної та Свободи у напрямку до Теплицької громади. Прощання із загиблим захисником відбулося 2 жовтня у селі Веселий Кут.

Олег Паскалов.Олег Паскалов. Фото: facebook.com/groups/arsigromada

Життя ще одного захисника України – 31-річного мешканця села Делень Арцизької громади Миколи Панайотова – обірвалося 30 вересня. Боєць помер від тяжкого поранення. Конвой із тілом Героя вирушить 5 жовтня о 08:00 з Арцизької лікарні та попрямує до села Делень, де відбудеться церемонія прощання. Жителів громади просять створити живий коридор на знак поваги до загиблого воїна: спочатку у місті Арциз від вулиць Добровольського, Будівельників, Соборної та Свободи у напрямку до села Делень, а потім у селі Делень від в'їзду в село до будинку загиблого.

Микола Панайотов.Микола Панайотов. Фото: facebook.com/groups/arsigromada

Вічна пам'ять усім Героям, які віддали життя за Україну!

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах