На Луганському напрямку загинув військовослужбовець із Одеської області

На Луганському напрямі загинув військовослужбовець із Одеської області.

На Луганському напрямі загинув військовослужбовець із Одеської області. Фото: facebook.com/KiliyaOTG

Події
07 жовтня 2023 11:02

4 жовтня на Луганському напрямку під час виконання бойового завдання загинув 35-річний мешканець міста Кілія Роман Соболюк. Про це повідомили у пресслужбі Кілійської міської територіальної громади.

"У серцях близьких, рідних та побратимів він назавжди буде Героєм... Він тепер буде нашим захисником і на небі, і в наших душах. Велике співчуття рідним та близьким. Вічна пам'ять, вічна слава!" – йдеться у повідомленні.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Нагадаємо, 30 вересня під час виконання службового завдання поблизу населеного пункту Новоселівське Сватівського району Луганської області загинув 27-річний механік-водій мінометного взводу роти вогневої підтримки парашутно-десантного батальйону – солдат Василь Стратулат. Прощання з бійцем відбулося 5 жовтня.

Також Vgorode повідомляв про те, що на сайті Президента з'явилася петеція із проханням присвоїти звання Героя України військовослужбовцю Руслану Гіллі, який загинув поблизу населеного пункту Озарянівка Бахмутського району Донецької області 1 червня поточного року. Щоб глава держави розглянув звернення, петиція має набрати 25 тисяч підписів.

Вічна пам'ять усім Героям, які віддали життя за Україну!

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах