В Одесі працівник автомийки "позичив" Mercedes клієнта: що йому буде

В Одесі працівник автомийки "позичив" Mercedes клієнта: що йому буде.

В Одесі працівник автомийки "позичив" Mercedes клієнта: що йому буде. Фото: delo.ua

Події
13 жовтня 2023 10:01

В Одесі працівник автомийки обслуговував Mercedes клієнта і поїхав кататися на ньому: тепер йому загрожує обмеження або навіть позбавлення волі. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Про зникнення автомобіля поліції повідомив його власник. Чоловік залишив машину вранці на автомийці у Пересипському районі та попрямував на роботу, але повернувшись не виявив її.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Того ж дня у тому ж районі правоохоронці розшукали працівника підприємства, який обслуговував Mercedes, що зник. Вони з'ясували, що 22-річний чоловік скористався ключами, довіреними клієнтом, і, вимивши його автомобіль, поїхав кататися на ньому. У молодика вилучили чуже авто і повернули його власнику.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру у незаконному заволодінні транспортним засобом. Це правопорушення кваліфікується в частині першій статті 289 Кримінального кодексу України та передбачає покарання у вигляді обмеження волі строком від трьох до п'яти років або позбавлення волі на той самий термін. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Слідство продовжується.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах