На Луганському напрямку загинув військовослужбовець із міста Южне Одеської області

На Луганському напрямку загинув військовослужбовець із міста Южне Одеської області.

На Луганському напрямку загинув військовослужбовець із міста Южне Одеської області. Фото: facebook.com/ymrada

Події
14 жовтня 2023 19:51

10 жовтня під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Кремінна Сєвєродонецького району Луганської області загинув навідник-оператор першого розвідувального відділення взводу розвідки спеціального призначення, старший солдат ЗСУ військової частини А3057 Сергій Дмитрієв 1987 року народження. Про це повідомили у пресслужбі Южненської міської ради.

Сергій був мешканцем міста Южне Одеської області. Прощання з бійцем відбудеться 16 жовтня о 10:00 у його рідному місті біля пам'ятника Захисникам Вітчизни на площі Перемоги.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

16 жовтня у громаді оголосили Днем жалоби. Громадян просять приспустити на будівлях і будинках прапори, вшанувати о 10:00 пам'ять воїна хвилиною мовчання і приєднатися до траурної церемонії прощання.

Нагадаємо, 9 жовтня під час виконання бойового завдання в районі острова Козацький Херсонської області загинув 30-річний мешканець села Новоселівка Рахівської селищної ради Одеської області Андрій Веретюк. Із воїном попрощалися 13 жовтня.

Вічна пам'ять усім Героям, які віддали життя за Україну!

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах