В Одесі зі скандалом звільнили начальницю служби швидкої допомоги: що сталося

В Одесі зі скандалом звільнили начальницю служби швидкої допомоги: що сталося.

В Одесі зі скандалом звільнили начальницю служби швидкої допомоги: що сталося. Фото: odessa.online

Події
19 жовтня 2023 08:31

Голові "Одеського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" Ірині Парамоновій запропонували написати заяву на звільнення. У результаті його вже подали. Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

За його словами, рішення про звільнення Ірини Парамонової було обговорено на нараді. Причиною стали численні порушення, виявлені перевіркою від ОВА в центрі:

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У пресслужбі ОВА додали, що за законною процедурою Парамонова має бути остаточно звільнена Облрадою. Щодо кандидатур на її місце поки що невідомо. Також усі зібрані під час перевірки матеріали направлять до прокуратури.

В чому причина



Як повідомляє "Думська", Кіпер заявив, що співробітники ОВА під час перевірки роботи швидкої допомоги виявили, що Парамонова завищує собі зарплату, причому робить це за рахунок урізання окладу підлеглих. Переплата на завищених зарплатах керівництву склала понад два мільйони гривень у період із вересня 2022 року до серпня 2023 року.

Також під час перевірки стало відомо про тотальну нестачу транспорту, некомплект штату водіїв, дефіцит медикаментів. А паливо для автомобілів закуповується в одного, до того ж вельми сумнівного постачальника, єдина АЗС якого знаходиться на відстані 60 кілометрів, договір на ремонт автомобілів також підписано лише з одним СТО, через що 30-40% рухомого складу стоїть у черзі на ремонт.

"Ви знищили одну з центральних служб Одеської області, – зазначив Олег Кіпер, продемонстрував присутнім фотографію салону швидкої допомоги, забитого каністрами з бензином. – У вас заправок в Одесі немає, ви їздите 60 км в один бік, тому що заправок немає, ви з швидких зробили бензовози? Будуть обстріли, будуть блекаути, ви будете їздити 60 км за бензином. Ви добре влаштувалися, для вас війна – це другорядне.

Зазначимо, що Ірина Парамонова очолила центр 15 березня. На її посаду призначив голова Одеської обласної ради Григорій Діденко.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах