Рекорд: одесит у 15-й раз попався на п'яному водінні

Рекорд: одесит у 15-й раз попався на п'яному керуванні.

Рекорд: одесит у 15-й раз попався на п'яному керуванні. Фото: t.me/od_patrolpolice

Події
19 жовтня 2023 10:11

Одесит уже 15-й раз попався на п'яному керуванні, але це його не зупинило. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Так, увечері 17 жовтня патрулюючи Пересипський район міста, інспектори зупинили автомобіль ВАЗ. Водій рухався з порушенням правил дорожнього руху.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Під час спілкування з чоловіком поліцейські помітили, що у нього є характерні ознаки алкогольного сп'яніння, і запропонували йому пройти огляд стану сп'яніння. Водій погодився.

Прилад Drager підтвердив - 0,71 проміле, що перевищує допустиму норму. Як виявилось, на цього водія вже склали 15 протоколів згідно зі статтею 130 (Управління транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння) КУпАП.

Зазначимо, що за п'яне водіння загрожує штраф у 17 тисяч гривень та позбавлення права водіння на рік. Якщо ж вдруге людина вчинить таке правопорушення упродовж року, то штраф зростає до 34 тисяч гривень із позбавленням права керувати на три роки.

Якщо ж водій втретє за рік п'яним сідає за кермо, штраф становитиме 51 тисячу гривень із позбавленням права керувати автомобілем на десять років.

Всього з початку тижня правоохоронці виявили 70 водіїв, які керували транспортом у нетверезому стані.

Рекорд: одесит у 15-й раз попався на п'яному керуванні.Рекорд: одесит у 15-й раз попався на п'яному керуванні. Фото: t.me/od_patrolpolice

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах